Чарли, Джулия,Роки и Чоки-щастливците,които бяха осиновени днес в Бургас /СНИМКИ/

Чарли, Джулия,Роки и Чоки-щастливците,които бяха осиновени днес в Бургас /СНИМКИ/

СПОДЕЛИ
Общо 10 кучета от Приюта край м. "Пода" бяха част от кампанията по осиновяване днес.

Чарли, Джулия , Роки и Чоки са щастливците от Приюта за безстопанствени кучета към Община Бургас,които намериха свои стопани от пръв поглед.

Минути след старта на акцията 4- те симпатични кученца бяха осиновени и тръгнаха към новите си домове. Стопаните получиха паспорти с отразени процедури по кастрация, ваксинация и обезпаразитяване.

Общо 10 кучета от Приюта край м. “Пода” бяха част от кампанията по осиновяване днес.  Мотото й бе “Ще те обичам – само ме вземи”. Нейни организатори са Община Бургас и СНЦ “Спаси приятел”.
Идеята ни е да продължаваме с подобни акции, в приюта има кучета на различна възраст и с различни размери, които са изключително дружелюбни и любвеобилни и ще направят своите нови стопани много щастливи“. Това заяви зам.-кмета по Стратегическо развитие и екология, дигитализация и адаптация към промените на климата Весна Балтина, която активно участва в инициативата и отдели внимание на всяко едно куче.

За четириногите освен много прегръдки имаше и вкусни лакомства.
Днешната инициатива е част от кампанията на Община Бургас “Кучето мой приятел и моя отговорност”, посветена на 19 септември – Световен ден на почистването.

avatar