C-Block:Любовта, която получавам в България е изумителна!

C-Block:Любовта, която получавам в България е изумителна!

СПОДЕЛИ

Когато продуцентите Франк Мюлер, Улрих Бюхман и Йорг Вагнер решават да създадат C-Block през 1995 г. надали са си представяли, че създават една от най-добрите денс формации на 90-те. Но след дебютния сингъл “Shake Dat Azz” и безапелационния хит  “So Strung Out” вече са наясно, че са създали новите музикални звезди на Европа.

“So Strung Out”оказва трайно въздействие върху европейските рап общности и до днес. Въпреки, че през годините формацията променя състава си, зарядът на музиката остава същия. Уникалното рап звучене обаче се дължи на рап вокалистът Rob Money, който привлича и джаз, соул, хип-хоп певицата Мишел Брадшоу.

След като стъпват в България C-Block вече са любимци на българската публика, така че и ние, и те очакваме с нетърпение новата среща със С-Block на SPICE Music festival 2020 в Бургас.

А вижте какво сподели Rob Money с феновете си преди фестивала:

  •  Да поговорим за 90-те! Как бихте описали вие тези уникални години и защо според вас музиката на 90-те остава толкова обичана и днес?

Атмосферата през 90-те беше неповторима! А музиката на 90-те е уникална! Посланията й успяха да обединят толкова много хора по света – няма значение кой какво го вълнува и с какво трябва да се справя в ежедневието си – има песни от 90-те, които могат да върнат вярата в доброто във всеки един от нас, когато сме отчаяни или объркани.

Имаше толкова много артисти и всеки помагаше на другия –  щастлив съм, че съм част от това преживяване. Днес се зареждам от факта, че мога да продължа да поддържам тази енергия жива и да бъда добър пример и надявам се – вдъхновение, за хората, които имат желание да правят същото.

  • Кой е любимият ти хит на 90-те?

Труден въпрос! Има толкова добри парчета от 90-те, които и до днес въртя и ми е много трудно да избера едно от тях. Но за да не оставям този въпрос без отговор, ще спомена Darkman на Nana и Johny B на Down Low.

  • Сигурни сме, че не спираш да създаваш нова музика – ще ни разкажеш ли нещо за новите си идеи?

Да, записвам нови парчета на C-Block, които ще излязат тази година. Искам да смеся нови тенденции със старо звучене и в същото време да запазя тази позитивна парти енергия, която хората толкова много обичат.

  • Ти вече си бил в България и знаеш, че феновете ви тук са много и винаги ентусиазирани от срещата със С-Block. Как се чувстваш ти в България?

Да, много обичам да се връщам в България! Любовта, която получавам от хората там е изумителна! Вълнувам се много всеки път, когато знам, че идвам в България. Обичам тази страна!

  • Мотото на SPICE Music Festival е TASTE THE MUSIC – как би описал ти вкусът на 90-те и какво успя да разбереш вече за фестивала в Бургас?

Вкусът на 90-те според мен е сладък! Какво се случва с децата, когато са яли много сладко? Превъзбуждат се и не могат да седнат на едно място. Това се случва по време на концертите ни – хората просто не могат да останат на едно място! Трябва да се движат!

А за SPICE Music Festival чух, че е фестивал от световен мащаб и атмосферата е наелектризираща! Вълнувам се много, че ще се кача точно на тази сцена! Очаквайте много забавление, силни емоции и рап импровизации! Нямам търпение да се видя отново с феновете си в България!

avatar