Бургаска фирма се разделя с уникален бургер шоп на колела след съдебни...

Бургаска фирма се разделя с уникален бургер шоп на колела след съдебни дела с НАП

СПОДЕЛИ

Най-известните бургери в Бургас – Famous Burgers, хлопват кепенци, след съдебни дела с НАП.

Емблематичният немски пожарен автомобил дълго време бе голямата атракция за бургазлии.

През лятото, по време на първия национален кръг на European Street food awards, който се проведе на Морска гара Бургас, Famous Burgers спечелиха два приза – този за най-добро ястие и първото място в състезанието, което ги класира за европейските финали в Малмьо, Швеция . Дори лично кмета на Бургас Димитър Николов влезе в ролята на мастър шеф и приготви на живо вкусни сандвичи за присъстващите пред пожарната кола .

От публикация във Фейсбук страницата на заведението става ясно,че собствениците продават бизнеса си.

Не можахме да преглътнем похватите на националната агенция по приходите за извиване на ръцете на малкия бизнес с цел пълнене на бездънната яма наречена хазна. Не можахме да преглътнем и абсурдните решения на административен съд Бургас, които по този начин подкрепиха абсурдните практики на НАП”,написаха те във Фейсбук .

Собствениците са пуснали и обява в сайта OLX.bg .От нея става ясно,че пожарната е напълно оборудвана и отговаря на всички изисквания на БАБХ за хранителен обект. Тя е регистрирана като “Специален Автомобил” с платена гражданска отговорност, технически напълно изправен и в движение.

Кухненското оборудване включва конвектомат ,три хладилника , хладилна витрина за десерти , плоча на газ , аспирация , топла витрина, кафе машина,, компютърен терминал, софтуер с платен лиценз , хладилна витрина за заготовки , плотове, шкаф за съхранение на хлебчета и други.

Обявената цена е 39000 лв.


avatar