Бургас е готов да посрещне големи международни форуми

Бургас е готов да посрещне големи международни форуми

СПОДЕЛИ
Снимка:На морето.бг

Бургас като партньор на Световната среща на конферентен туризъм BSB 2020, ще бъде домакин на инфо тур с посещение на емблематични места за морския град.


В него ще се включат 15 топ експерти от цял свят, които ще имат за цел да измерят потенциала на Бургас за посрещане и организация на големи международни форуми. Сред тях са водещи фигури в сферата като Горазд Чад – главен редактор на списание KONGRES MAGAZINE, Роб Дейвидсън – директор на консултантската компания MICE Knowledge, специализирана в проучвания, обучение и услуги в събитийния туризъм, Саймън Науди – представител на Асоциацията на организаторите на събития във Великобритания, както и UFI по целия свят.


Информационната обиколка на експертите ще включва посещение на зоната около Морска гара, новопостроения Конгресен център, пешеходна разходка през Морската градина и главната улица Богориди, визита до двата модерни спортни комплекса – Парк Арена ОЗК и многофункционалната зала Арена Бургас, посещение в Акве калиде с кафе и 3D прожекция. 

 

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
НА МОРЕТО | Още 11 бургаски частни сгради връщат блясъка си с европейски средства /СНИМКИ/ Recent comment authors
trackback
НА МОРЕТО | Още 11 бургаски частни сгради връщат блясъка си с европейски средства /СНИМКИ/

[…] Бургас е готов да посрещне големи международни форуми […]