Борисов заяви, че имаме нужда от поне още три нови язовира

Борисов заяви, че имаме нужда от поне още три нови язовира

СПОДЕЛИ

Премиерът Бойко Борисов заяви по време на инспекцията си на инфраструктурните проекти в Бургаска област, че България има нужда от поне още три язовира, за да се покрият нуждите на населението.

„И да се молим давали, не само в София, валеше, валеше, а тука няма капка дъжд. Ние трябва да построим поне още три язовира, такава задача съм дал. Поне три“, каза министър-председателят, цитиран от БНР.

Докато другите искат власт на всяка цена, сеят омраза и агресия – ние откриваме работни места. И показваме как строим обекти, които с десетилетия не са пипани. Поехме ангажимент да ремонтираме Айтоския проход и го изпълнихме. Така се работи и така се носи отговорност. Хората лесно могат да видят кои наистина действат и кои са по тънките сметки. В ГЕРБ на Конгрес сме решили, че с БСП и ДПС коалиция няма как да има. Нашите партньори са ясни – Обединени патриоти, СДС. На ченгеджийските номера на останалите внимание няма да обръщаме, защото така политика не се прави. Прави се с откриване на заводи, работни места, големи строежи и помощ за бизнеса.

Gepostet von Boyko Borissov am Samstag, 26. September 2020

От безводие страдат в редица малки и големи населени места, особено в Северна България. Перник пък е един от областните градове, които са най-сериозно засегнати от проблема през изминалите няколко години.

Докато другите искат власт на всяка цена, сеят омраза и агресия – ние откриваме работни места. И показваме как строим обекти, които с десетилетия не са пипани. Поехме ангажимент да ремонтираме Айтоския проход и го изпълнихме. Така се работи и така се носи отговорност. Хората лесно могат да видят кои наистина действат и кои са по тънките сметки. В ГЕРБ на Конгрес сме решили, че с БСП и ДПС коалиция няма как да има. Нашите партньори са ясни – Обединени патриоти, СДС. На ченгеджийските номера на останалите внимание няма да обръщаме, защото така политика не се прави. Прави се с откриване на заводи, работни места, големи строежи и помощ за бизнеса,заяви Борисов.

Той посети фирмата “Нурсан Отомотив ЕООД” в. Люляково (област Бургас) за производство на автобилни кабелни системи. Те бяха едни от първите, възползвали се от схемата 60/40. Получават около 800 000 лв. месечно, за да запазят работните места на всичките си близо 1200 служители.

avatar