Борисов: Отваряме заведенията, но месец март ще е критичен /ВИДЕО/

Борисов: Отваряме заведенията, но месец март ще е критичен /ВИДЕО/

СПОДЕЛИ

В понеделник вечер всички на заведение – обаче ще обясните на хората, че е пандемия. Това, че отваряме ресторантите не е да тръгнат всички и да се заразят. Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на посещението си в Чирпан.

Внимание, дистанция, ум – да минем и март месец и с идването на пролетта мисля че ще е по-лесно, смята Борисов. Според него, март месец е критичен.Но аз винаги съм разчитал на чувството за самосъхранение и интелигентността на българите. Така че – заведения нека си има, който иска да влезе, да хапне или да отиде на празник, но да знае, че пандемията върлува и отнема човешки животи, подчерта премиерът Борисов.

У нас всичко работи – учениците учат, фитнеси, молове, магазини работят, заяви той като даде пример със съседните ни държави като Гърция, където действащите мерки са по-строги.

Според премиера, най-важното от тези избори е след това да се състави правителство с максимално голямо съгласие, защото месеците юни, юли, август, до декември трябва да минем минимум 3% ръст в икономиката. Това трябва да бъде в съзнанието на всеки един, който казва, че е политик и милее за държавата, заяви Борисов.

avatar