Борисов инспектира Северния обход на Бургас и новата спортна зала в града/СНИМКИ...

Борисов инспектира Северния обход на Бургас и новата спортна зала в града/СНИМКИ и ВИДЕО/

СПОДЕЛИ

Бойко Борисов изненадващо пристигна в Бургас за да огледа строежа на зала „Арена Бургас“.С него са министърът на финансите Кирил Ананиев, зам. министъра на регионалното развитие Николай Нанков и кметът Димитър Николов.

Искам така да се направи, че на хората да им е драго. Когато се проведе първото първенство след пандемията, ще се види бургазлии колко ще са горди с тази зала,заяви премиерът Борисов.По-късно премиерът провери и изграждането на Северния обход на Бургас .

Напредва строителството на северния обходен път на Бургас. Целта ни е до юни да сме пуснали движението поне в едното платно. Само това ще облекчи трафика в Бургас с 50%. Усилено се работи и по ремонта на АМ „Тракия“. Реконструкцията на пътната настилка между Чирпан и Марица ще бъде в рамките на 80-90 см., а не както първоначално бяхме планирали – 60 см. Този компрометиран участък и недовършената магистрала „Люлин“ ни завещаха опонените ни. Същите, които днес ни критикуват как строим. Аз ще се доверя на най-добрите експерти в света от Fitch, според които смяната на управлението в България би представлявала риск за стабилността в страната„,заяви Борисов.

Вижте от птичи поглед изграждането на трасето:

avatar