Борисов: Готов съм по всяко време да си тръгна

Борисов: Готов съм по всяко време да си тръгна

СПОДЕЛИ

Дълго бих могъл да ви говоря. Исках да събера елита на партията и да кажа, че съм готов да си тръгна по всяко време. Не искам да има напрежение. Не съм Радев да се радвам, когато хората се бият по улиците. Не желая държавата да бъде разединена. Ще продължа разговорите със своите коалиционни партньори и ще предложа вариант. “, каза премиерът Бойко Борисов на Националната конференция на ГЕРБ.

Борисов заяви и че правителството се е справило най-добре с пандемията от коронавируса, което се постига с огромни усилия на здравната система.Всяка година вдигахме доходите, всяка година на учителите двойни заплати, каза още той.

Той призна, че борбата с корупцията е тема, която заслужава внимание.

Национална конференция на ПП ГЕРБ

Gepostet von Boyko Borissov am Mittwoch, 5. August 2020

Министър-председателят коментира, че ГЕРБ е печелила 11 пъти избори, три от които при служебно правителство, вкюлчително на президента Румен Радев. По думите му управляващите не вярват на Радев, но проблемът не е в назначаване на служебно правителство, а в липсата на парламент, който да актуализира бюджет, да прави нов за догодина, да взема решения в условия на пандемия и т.н.

Нарушихме комфорта и милиардите, които влизаха в джобовете на толкова много контрабандисти, олигарси“, посочи още Борисов.

В края на изявлението си премиерът призова симпатизантите да не отговарят на провокациите.

Партия ГЕРБ проведе Националната конференция в „София Тех Парк“. В нея участваха депутати, министри, общински съветници, областни и общински ръководители и кметове на населени места.

avatar