Bomfunk MC’s :Идваме в България,за да ви изстреляме в нови измерения!/ВИДЕО/

Bomfunk MC’s :Идваме в България,за да ви изстреляме в нови измерения!/ВИДЕО/

СПОДЕЛИ

Bomfunk MC’s и още 20 изпълнители от 90-те ще може да видите на 7, 8 и 9 август 2020, на SPICE Music Festival в Бургас!

Bomfunk MC’s е финландска хип-хоп група, която в периода 1998 и 2005 успява да създаде едни от най-емблематичните парчета на своето време. През 2018 групата отново се събира и успява да подлуди хиляди фенове по време на участията си.

Дебютният албум на Bomfunk MC’s „In Stereo“ излиза през 1999 и в него са включени вечните хитове “Freestyler”, “Uprocking Beats”, “B-Boys & Flygirls”. Но най-големият им хит безспорно си остава  “Freestyler” и с него те успяват да превземат челните позиции в почти всички музикални класации в Европа, Автралия, Нова Зеландия и много други места по света.

През 2002 групата издава втория си албум Burnin ‘Sneakers, част от който са парчетата “Super Electric”, “Live Your Life” с участието на Max’C и “(Crack it!) Something Goin’ On” с Джесика Фолкър. А две години по-късно излиза и техният трети, и последен засега, албум „Reverse Psychology“.

Следва почивка и оттегляне от активния музикален живот, но през 2019 групата решава да се впусне в ново музикално приключение. Резултатът е повече от мотивиращ – феновете им все още имат нужда от музиката и мощния заряд на групата! Затова BomfunK Mc`s не губят време, заснемат нова, съвременна версия на видеоклипа на Freestyler, с което отбелязват 20-годишнината от излизането на парчето и тръгват по фестивалните сцени в Европа.

А през август 2020 групата ще пристигне за първи път в България за свое едночасово шоу на SPICE Music Festival, което е и първата им среща с българската публика въобще. Не я пропускайте – 7, 8 и 9 август 2020, SPICE Music Festival на Пристанище Бургас!

  • Имате много фенове в България, а участието ви на SPICE Music Festival ще бъде първата ви среща с тях. Какво сте им приготвили?

Много енергия, позитивни емоции и невероятни брейкденсъри! Музика от ерата на 2000-та с Freestyler, Something Going on, B’boys Fly-girls и много други изненади!

Никога не сме били в България, но нямаме търпение да дойдем и да сложим широки усмивки на лицата ви! Очакваме фестивала да е незабравимо изживяване за всички ни, при това на метри от морето, което си е чудесна комбинация.

  • Freestyler вече е един от вечните хитове в музиката. А кой е вашият любимия хит от 90-те?

Fatboy Slim: Rockafeller skank! А Drum’n’bass и електро-рап музиката продължава да ни вдъхновява и до днес.

  • Работите ли върху нещо ново в момента, нови проекти?

Да – JS16 & Stella Mwangi: On the spot, например.

  • Успяхте ли да чуете нещо за първото издание на SPICE Music Festival?

Гледахме доста видеоклипове в Youtube от първото издание и изглежда отлично, надали може да бъде по-добре от това!

Освен, ако ние не сме там 😀 А ние идваме, така че очаквайте да изстреляме фестивала на съвсем друго ниво, очаквайте нови измерения!

  • Нашето мото е TASTE THE MUSIC – как бихте описали вие вкуса на 90`s?

Drum’n’bass, jungle, two-step, бяха свежи фънки времена!

  • Има ли нещо, което бихте искали да предадем на феновете ви тук?

Нищо не бихме постигнали без тях, това е истината! Така че нямаме търпение да се срещнем! Искаме да ви изкараме от ежедневната рутина и да се забавляваме заедно на SPICE Music festival 2020 в Бургас! Ще бъде незабравимо!

ВИЖТЕ ВИДЕО ОТ МИНАЛОГОДИШНОТО ИЗДАНИЕ НА SPICE Music Festival :

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=1438944306230188

avatar