Бойко Борисов инспектира ремонта на пътя Айтос – Провадия

Бойко Борисов инспектира ремонта на пътя Айтос – Провадия

СПОДЕЛИ

Правим и показваме, оставяме другите да си правят събития.Те си правят събития, за да се покажат и да кажат нещо лошо за тези, които работят, каза в Айтос министър-председателят Бойко Борисов, който днес бе на посещение в Бургаска област.

Той посети пречиствателната станция на Айтос, заедно със зам. министър Николай Нанков, кметовете на Бургас Димитър Николов и на Айтос Васил Едрев, както и депутата Ивелина Василева.

Преди това той премина през Айтоския проход, за да види на място как протича ремонта.

33-километровият Айтоски проход е най-удобната и кратка връзка за шофьорите от Варненска област с автомагистрала „Тракия“. Ремонтът на пътя се осъществява с общо 24,3 млн. лв. европейско и държавно финансиране. След 15 месеца всичко трябва да е готово. Основно ще бъдат ремонтирани 6 мостови съоръжения, ще бъде положена нова асфалтобетонова настилка в целия участък, ще се възстановят банкетите и откосите на пътя. Отсечката ще е с обновени ограничителни системи, вертикална сигнализация и хоризонтална маркировка.“, обяви премиерът.

Много неща построихме в цяла България. С ченгеджийските си номера нашите опоненти искат да ни изложат, да ни запомнят хората с лошо. Но ние толкова сме направили, че можем всеки ден да показваме нещо ново. А те могат всеки ден да показват какво не са построили. Затова и преди да дойдем на власт Айтос нямаше пречиствателна станция и отпадните води се изливаха в морето. Чисто новата станция обхваща целия град и е на стойност 19 млн. лв. – осигурени по ОПОС. Съоръжението предоставя най-съвременната технология за цялостно пречистване на отпадните води и е от изключителна важност за целия район.Оставяме на другите да говорят по социалните мрежи лоши неща за нас. Ние строим и показваме направеното. Това е нашият подход и така ще ни запомнят.

Gepostet von Boyko Borissov am Samstag, 26. September 2020
avatar