В Пазарджик убиха човек, откраднал няколко тикви

В Пазарджик убиха човек, откраднал няколко тикви

СПОДЕЛИ

Ужасяваща трагедия се е случила днес в Пазарджик. Криминално проявен с множество кражби е хванат тази сутрин около 4 часа да краде тикви от търговците на улица „Стефан Караджа“, край църква „Света Петка“ , съобщават от полицията в града.

Собствениците на тиквите набили жестоко крадеца и се обадили на полицията, която дошла на място да го арестува. По време на задържането, е направен медицински преглед, който е установил, че задържаният може да бъде прибран в ареста.

По – късно задържаният е починал. След направените изследвания се оказало, че причина за смъртта са вътрешни наранявания, следствие на побоя.

Трима търговци от Добрич са били незабавно задържани. На двама от тях, единият от които е 14-годишното момче, са повдигнати обвинения за убийство и с постановление на окръжната прокуратура в Пазарджик са задържани за 72 часа. Третият е освободен, след като не са установени данни, че е участвал в побоя над крадеца.

Разследването на случая е поверено на следствения отдел към прокуратурата заради участие на непълнолетно лице в убийството.

avatar