Евангелисти се обявиха срещу голите на плажа в Бургас

Евангелисти се обявиха срещу голите на плажа в Бургас

СПОДЕЛИ

Гражданска инициатива „Не на голите по плажа” започна подписка в Бургас срещу нудистите.Те настояват за обособяването на регламентирани зони за нудисти, които да бъдат отдалечени от градските плажове. На тях да бъдат поставени и табели, които ясно да показват, че плажуващите там могат да бъдат и голи.

Някои от бургазлии гледаха с насмешка на подписката.
Плажът е за всички и всеки може да го посещава както си иска- това да не е обществена сграда”,коментират във Фейсбук .Според тях,не голотата на плажа развращава децата,а свободния достъп до порно сайтовете в интернет.

Подписката срещу лежащите дибидюс на пясъка в Бургас,вече събра близо 500 гласа,съобщи един от организаторите Нели Тончева от Християнската Църква ”Благовестие” – Бургас,която е част от сдружението Обединени евангелски църкви /ОЕЦ/.

Припомняме, че Тончева е инициатор и на ФБ общност против Хелоуин в училищата и детските градини.През 2016 година,тя изпрати гневно писмо до министъра на образованието и науката Меглена Кунева с искане Хелоуин да не става част от празниците в учебните заведения и да не попада в учебния материал.

Нели Тончева претендира да е завършила богословие и икономика, както и странната магистратура с название „пасторско съветване“,пише през 2012 год. в-к „Десант„. Нейният съпруг Живко Тончев пък е сред основателите на божия църква „Благовестие“ .Твърди, че е завършил неизвестния на никой „Висш евангелски богословски институт“.

 

avatar