Любимият рокер на Путин се оказа гей /СНИМКИ/

Любимият рокер на Путин се оказа гей /СНИМКИ/

СПОДЕЛИ

Скандално известният кремълски байкър Хирург, считан за еталон на патриотичното движение в Русия, който се заканва да смаже гей-Европа, в миналото официално е представлявал малцинствените сексуални групи в Съветския съюз по времето на Перестройката.

Непознати до момента страници от историята на настоящия фаворит на Кремъл бяха разкрити чрез архивни снимки на немския фотограф Петра Гал, която навремето си създаде име в съветската субкултура, съобщава немският сайт Erich Hartmann, позовавайки се на архивни материали от блогъра skif-tag.

На снимките, които попаднаха в интернет и предизвикаха огромен скандал, Александър Залдостанов (Хирург) и служителят на Института на страните от ОНД, който беше изгонен от Украйна, Кирил Фролов, позират пред камерата на немския фотограф, нежно прегръщайки се и целувайки се.

Оказва се, че бъдещият проповедник на путинските идеи Александър Залдостанов и Кирил Фролов по време на Перестройката официално са представлявали сексуалните малцинства в Съветския съюз. В края на 80-те години на миналия век те са били свободна гей двойка, която открито се е прегръщала на Пушкинския площад в центъра на Москва, демонстрирайки на Запада, че и у нас „всичко е като при хората“ – има дори хомосексуални брачни двойки.

Днес лидерът на московските байкъри „Нощните вълци“ Александър Залдостанов, въпреки че е латентен гей, демонстративно поддържа приятелство с президента на Руската федерация Владимир Путин. Именно този хомосексуалист олицетворява в руското патриотично движение строго, безкомпромисно мъжко начало, безпощадно към всички нарушения на православните канони.

Източник: ua-reporter.com

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments