Парк без ресторанти поискаха созополските ученици от кмета

Парк без ресторанти поискаха созополските ученици от кмета

СПОДЕЛИ

Учениците от седми клас в СУ ”Св.св. Кирил и Методий” в Созопол посетиха сградата на Община Созопол във връзка с Деня на българската община-12 октомври.
Във фоайето те разгледаха снимките на кметовете на общината през годините и бяха запознати с традицията за отбелязване на Деня на българската община , след което  се запознаха с дейността на различните звена и дирекции.

Гостите посетиха кабинетите на заместник кмета,секретаря на общината ,дирекцията по финанси и данъчната служба, където бяха запознати с работата и дейността на служителите й.
Преди да посетят кабинета на кмета, учениците посетиха фронт- офиса на общината и се запознаха с дейността на служителите му на принципа обслужване на граждани на едно гише.

Учениците беха посрещнати от кмета на Община Созопол Панайот Рейзи, който разказа на малките си гости основните моменти от работата си като кмет.
Те му отвърнаха с много въпроси и предложения, сред които построяването на статуята на Аполон и парк с много зеленина и без ресторанти в него.
Срещата завърши със снимка за спомен и обещание пак да посетят кмета, за да разговарят за бъдещето на Созопол.

avatar