Бойко Борисов се контузи,оперират го в „Софиямед“

Бойко Борисов се контузи,оперират го в „Софиямед“

СПОДЕЛИ
?????????????????????????????????????????????????????????

Премиерът в оставка Бойко Борисов е бил приет в „Пирогов“ за ядрено-магнитен резонанс на коляното след контузия,съобщи БНТ ,цитирайки Севделина Арнаудова от пресслужбата на ГЕРБ.

По-късно в понеделник Борисов е приет за спешна оперативна интервенция в УМБАЛ „Софиямед“, информират от лечебното зведение. Той е опериран заради травма на дясното коляно, получена по време на футболен мач, от доц. д-р Антони Георгиев, началник на Клиниката по артроскопска травматология в лечебното заведение.

„След извършен ядрено-магнитен резонанс в УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов“ е установена увреда на вътрешния менискус на ставата с дислокация на част от него. Г-н Борисов се възстановява след артроскопската интервенция и ще остане под наблюдение“, посочи доц. Георгиев.

Във фейсбук групата Видяно в София се появи снимка Борисов на влизане в болница Пирогов. Премиерът е със спортни дрехи. Придружващите го мъже приличат на проф. д-р Асен Балтов, шеф на Пирогов и служител на НСО.

В „Пирогов“ установили костномозъчен едем (оток на костния мозък), скъсани предни и задни костни връзки. Посъветвали го да си направи операция .Можело да се наложи и да му поставят изкуствена става.

Борисов претърпя вече няколко операции на менискус през 2015 и 2017 г. 

Снимка Evelina Toteva
avatar