Борисов: Време е за промяна

Борисов: Време е за промяна

СПОДЕЛИ

Време е за промяна. Това обяви премиерът Бойко Борисов под новата си профилна снимка във Facebook.

Министър-председателят рядко сменя снимката си, но каква е причината за това, както и за придружаващото послание, не е ясно. Последната смяна на фотоса беше от март, когато министър-председателят добави банер с хаштаг Stayhome, призоваващ хората да останат по домовете си, за да спре разпространението на коронавируса. Преди това премиерът е обновил снимката на профила си в социалната мрежа през 2016 г.

По-късно днес при инспекция на нов Център за онкоболни деца, Бойко Борисов заяви:

„Мафията в момента иска да свали правителството – хазарт, контрабанда, всички са на улицата срещу нас. Това ми дава основание да считам, че не трябва да се дава оставка“, коментира министър-председателят Бойко Борисов.

„Искат оставка, но не знаят какво да се направи. При нас хубавото е, че не говорим в бъдеще време, а в настояще“, добави премиерът, който във възстановителния център за деца с онкохематологични заболявания в община Костинброд. Премиерът изтъкна, че правителството продължава да работи активно. „Затова толкова ги дразним – другите няма какво да покажат“, отбеляза Борисов.

Мафията в момента иска да свали правителството – хазарт, контрабанда, всички са срещу нас на улицата. Това ми дава основание да считам, че не трябва да се дава оставка. Продължаваме да работим, показваме свършеното и не говорим в бъдеще време, а в настояще. Възстановителният център за деца с онкохематологични заболявания край Костинброд е прекрасен. Когато нещо е направено хубаво, противниците ни няма какво да кажат, а и нищо не могат да покажат.

Gepostet von Boyko Borissov am Mittwoch, 9. September 2020

Време за промяна!

Gepostet von Boyko Borissov am Mittwoch, 9. September 2020
avatar