Полицаи застреляха българин в Истанбул/ВИДЕО/

Полицаи застреляха българин в Истанбул/ВИДЕО/

СПОДЕЛИ

33-годишният български гражданин Милен Бахчеванов влетя в истанбулски ресторант с мачете, започна да троши, а при последвалата полицейска акция бе прострелян смъртоносно.

Това съобщават истанбулските медии, цитирани 24rodopi.  Трагедията се разиграла след 22.00 часа снощи в район „Байрампаша.“

При прегледа в болницата станало ясно, че нападателят е ХИВ-позитивен, съобщава Hurriyet.

Клиентите на ресторанта първоначално изпаднали в ужас от гледката на разярения мъж с мачете, но после започнали да снимат с телефоните си полицейската операция за неутрализирането на опасния нападател.

Милен Бахчеванов се опитал за вземе заложници, но набелязаните лица успели да избягат навън. Дошлите полицаи опитали да обезвредят нападателя с използването на водна струя, но безуспешно.

Милен Бахчеванов бил ранен в крака. След оказаната първа помощ на място, той бил откаран с линейка в болницата. Починал е от кръвозагуба, въпреки опитите на медицинския екип да спасят живота му.

32-годишният Милен Бахчеванов, който нахлу с мачете в заведение в Истанбул и бе застрелян от турските власти, е страдал от параноидна шизофрения. Това разкри  Росен Желязков, началник на затвора във Варна от 2001 до 2014 г. Той разпознал по описанието, тв кадрите и изнесените досега данни мъжа, който не само е бил много дълго в затвора му, но когото е защитавал по-късно като адвокат. Копирано от standartnews.com
avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors