Таксиметров шофьор от Бургас заряза пияни клиенти на пътя

Таксиметров шофьор от Бургас заряза пияни клиенти на пътя

СПОДЕЛИ

Таксиметров шофьор от Бургас заряза пияни клиенти на пътя,съобщават от полицията.

На 26.12.т.г. около 03.50 ч. в Четвърто Районно управление – Бургас е получено съобщение за това, че в района пред бл. 107 в ж.к. «Меден Рудник», таксиметров водач изоставил автомобила си заедно с клиентите.

Отишлите на място полицейски служители открили по средата на пътното платно таксиметров лек автомобил «Форд Фокус», с бургаска регистрация, в близост до който били мъж във видимо нетрезво състояние и жена. Установено е, че това са 39 годишен бургазлия и живеещата на семейни начала с него 36 годишна бургазлийка, които били на гости в дома на техни познати за да отбележат Коледните празници.

Мъжът употребил голямо количество алкохол, след което решил да се прибира. При качването си в таксито между него и таксиметровия водач възникнал спор, в резултат на който шофьора спрял, излязъл от таксито и си тръгнал. Докато полицейските служители изяснявали възникналата ситуация, бургазлията се държал агресивно и заплашително, обиждал ги и се опитвал да ги удари, което наложило задържането му с помощни средства / белезници/.

По време на задържането на място пристигнал втори таксиметров автомобил, с който 26 годишния водач на първото такси се върнал и обяснил, че уплашен от пияния бургазлия / който бил много агресивен към него и го заплашвал/, изоставил автомобила си с клиентите.

При вкарването на бургазлията в полицейската кола, той ритал по вратите и седалките, като продължава да буйства. Задържан е за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments