Ариана Гранде с нов албум

Ариана Гранде с нов албум

СПОДЕЛИ
Image by Getty Image

Ариана Гранде обяви, че ще издаде нов албум през 2024 г., предаде БТА, като се позова на информация от АФП.

Двукратната носителка на „Грами“ съобщи новината в профила си в Инстаграм. Това ще бъде седмият й студиен албум и първият след „Positions“, който се появи на пазара през 2020 г. „Ще се видим следващата година“, написа Ариана в публикацията си, която включва снимки в студио, както и видео, в което някой казва, че е „почти последният ден на този албум“. А изпълнителката отговаря: „Толкова съм уморена“ и се смее. „Но съм толкова щастлива и благодарна. Също така се чувствам, сякаш тежа 3000 тона“.

В публикацията си Гранде сподели и скрийншот с текст: „Двете настроения на албума“. Тя също качи и постове от фенове, които са получили по пощата пакети от нея, съдържащи червено червило от линията й R.E.M. Beauty и бележка: „Ще се видим догодина“.

Наскоро стана ясно, че Ариана е подписала договор с компанията Good World Management, след като се раздели с дългогодишния си мениджър Скутър Браун.

А що се отнася до новият й албум – ще бъде първият след брака и последвалия развод с агента на недвижими имоти Далтън Гомес.

avatar