Избраха новата „Мис Плеймейт“ 2020 /СНИМКИ и ВИДЕО/

Избраха новата „Мис Плеймейт“ 2020 /СНИМКИ и ВИДЕО/

СПОДЕЛИ

31-годишната Ева Славова от София е новата „Мис Плеймейт“ 2020.

Журито избра екстревагантната Ева Славова, а публиката беше категорична – кандидат-кметицата Диана Габровска! Двете делят корона, 20 000 лв. и Мазерати.

Двете дами получиха чек за 20 000 лева, невероятна корона, чисто нов автомобил Мазерати и още куп подаръци. Короната им бе връчена от миналогодишната победителка във фирмата, с две корици на Плейбой – Михаела Тодорова.

Твърде е вероятно това да е и последното издание на конкурса „Плеймейт“ в България. Победителката беше определена от гласуване на журито и гласовете на хората. Журито включваше Мис Племейт 2019 Михаела Тодорова, шоуменът и водещ Ники Кънчев, най-успешния ни модел Жени Калканджиева и други.

Ева Славова

Ева Славова танцува в нощни клубове от 10 години и смята, че разголеното женско тяло е вид изкуство. Блондинката има 9-годишна дъщеря.

Диана Габровска, пък събра най-голям интерес от аудиторията и коментари в социалните мрежи, и се закичи с титлата „Мис Плейнет“. За първи път в историята на конкурса имаше равен резултат.

Скандална кандидат-кметица на Момин проход Диана Габровска е на 34 години. В навечерието на местните избори миналата есен избухна грандиозен скандал. Повод за това бяха еротичните снимки на кандидатката за кмет на Момин проход, които затрупаха социалните мрежи и шокираха обществеността.

avatar