Полицейска хроника от Бургас и региона -19 април

Полицейска хроника от Бургас и региона -19 април

СПОДЕЛИ

За изминалото денонощие на територията на ОДМВР – Бургас са регистрирани : седем кражби, три други криминални престъпления, един пожар и две ПТП. Образувани са четири бързи производства. Разкрити са пет престъпления. 

І. ПТП :

На 18.04.т.г. около 10.01 ч. на бургаската улица «Янко Комитов» до №28, в посока Mall „Галерия», лек автомобил «Фиат Пунто», с бургаска регистрация, управляван от 82 годишен бургазлия отнема предимството и блъска пресичащия по пешеходна пътека 81 годишен бургазлия, който с фрактура на таза, без опасност за живота, е настанен за лечение в отделение «Ортопедия» към УМБАЛ – Бургас.

На 18.04.т.г. около 22.33 ч. на бургаската улица «Тракия», водачът на автобус «Иризар Иебуес», с бургаска регистрация, собственост на «Бургас бус» ЕООД – 53 годишен бургазлия, намаля скоростта при приближаване на червен светофар, в резултат на което на пода в автобуса пада 48 годишна правостоящапътничка от Бургас / същата е тествана за употреба на алкохол, като дрегера отчел – 3.00 промила/. От ПТП пострадала пътничката, която с контузия на главата, е прегледана и освободена за домашно лечение.

ІІ. ПАБ :

На 18.04.т.г. около 21.15 ч. в Четвърто Районно управление – Бургас е получено съобщение за горящ лек автомобил «Тойота Рав 4», с варненска регистрация, собственост на 38 годишен бургазлия, паркиран пред бл. 604 в ж.к. «Меден Рудник». Констатирано е, че от палежа изгоряло цялото купе и двигателния отсек на автомобила. Причините за инцидента, както и стойността на нанесенит ещети са в процес на изясняване от служители на Четвърто Районно управление – Бургас.

avatar