18 топбойци на Джеки Чан идват във Варна /ВИДЕО/

18 топбойци на Джеки Чан идват във Варна /ВИДЕО/

СПОДЕЛИ

Най-добрите бойци на легендарния  актьор, режисьор и продуцент Джеки Чан щурмуват  Двореца на културата и спорта във Варна утре – на 11 декември, за да представят най–новия му спектакъл премиерно в България.

Това е първото гостуване на кунг фу театъра на световната звезда у нас, а в спектакъла „11- те воина“  участват 18-те най-добри бойци от трупата на  Джеки Чан, съобщава ВИП Комюникейшън. Акробатичните им изпълнения са на ръба на човешките възможности. За да ги постигнат, бойците се подлагат на всекидневни физически тренировки и абсолютен контрол на вътрешната човешка енергия.

Спектакълът е с концептуални визуализации и декор, въздействаща музика и впечатляващи  аудио – визуални светлинни ефекти, които рисуват невероятната завладяваща история.В шест последователни  акта кунгу фу майсторите  разказват за духовното и физическо израстване на бойците.

А в свои интервюта Джеки Чан разкрива, че достигането на синхронизиране на ритъма на вибрациите между телата на бойците без никакъв съпровод  е съвършената хармония между тях.

avatar